Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Open Huis op 3 maart 2018!

Opgelet voor mensen met interesse in het wonen in De ZorgButler: zaterdag 3 maart a.s. bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens ons Open Huis van 10.00 – 15.00 uur. Het perfecte moment om te ontdekken of het iets voor u is!

Op zaterdag 3 maart heten we u van harte welkom om een bezoekje te brengen aan De ZorgButler, gevestigd in het Pietje Bell Huis aan de Cordell Hullstraat 22 in Rotterdam. Tijdens deze dag kunt u terecht bij onze informatiestand en zijn zowel een aantal gemeenschappelijke huiskamers als appartementen te bezoeken; misschien wel uw toekomstige appartement.

Er is nog plaats bij onze ZorgButlers UlrikeElsAngela (klik op de naam voor de website) dus zorg dat u deze mooie kans niet mist. We ontmoeten u graag.

Tijd: 10.00 - 15.00 uur

Adres: Cordell Hullplaats 22, Rotterdam

Heel graag tot dan, en zegt het voort!

Virtuele rondleiding

Maak hieronder alvast een virtuele wandeling door één van de appartementen die we nog in de aanbieding hebben. Klik op onderstaande afbeelding om naar binnen te gaan. Vervolgens kunt u zich voortbewegen door met uw muis op de witte rondjes te klikken: 

 

 

Tweets