•  
  •  
  •  

Zorgbutler Angela Kunne

Nooit te oud om ...

… als zelfstandig mens zo lang mogelijk de regie over het eigen leven te houden. In uw eigen appartement, in een veilige en betaalbare omgeving met 24 uur zorg in de nabijheid. Dat is de Zorgbutler. En ik hoop dat u straks zegt: ‘Mijn thuis!’

Warm, prettig en respectvol

Mijn Zorgbutler bestaat uit 43 appartementen op de 1e, 2e en 3e etage. U mag er zijn wie u bent en u voelt zich veilig thuis. Op uw eigen manier, in uw eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van uw eigen mogelijkheden. Ik ga er voor zorgen (samen met mijn toekomstige medewerkers) dat dit mogelijk wordt.

ZorgButler Angela Kunne
De ondernemer

Ik ben Angela Kunne, inmiddels ruim drie decennia werkzaam in de zorg. Deze uitdaging als zorgondernemer is mijn droom. Waarom? Gewoon, omdat ik ‘de zorg’ nog steeds een geweldig vak vind. Alleen niet meer in de reguliere zorg. Vandaar dat ik mijn leven heb omgegooid en als ZorgButler aan de slag ben gegaan!

Ik woon samen met mijn 3 katten, Minous, Mees en Nando in een huisje pal aan de Rijn in Nieuwerbrug. Ik ben gek op lezen, kleding maken, handwerken, muziek, kamperen en wandelen maar ik ga ook graag naar de schouwburg voor opera, toneel, musical, enz. 

Maar bovenal kan ik niet wachten u snel te zien in mijn Zorgbutler. Komt u bij mij wonen?

Zorgbutler Angela Kunne

Cordell Hullplaats 64
3068 VH Rotterdam
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar mijn Zorgbutler? Neem gerust contact op:
06-22546435

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via zorgbutler@meld-het.nu.