Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

ZorgButlers Angela en Marieke tekenen contract

ZorgButlers Angela en Marieke tekenen contract

Wat een feestelijk moment. Of nee, eigenlijk is er gewoon geschiedenis geschreven! Marieke Agterberg en Angela Kunne hebben namelijk het contract getekend. Daarmee zijn zij nu dus officieel de allereerste zorgondernemers van De ZorgButler. Ze kunnen niet wachten totdat hun locaties in Rotterdam Ommoord van start gaan.

Met het ondertekenen van de franchiseovereenkomst komt alles ineens een stuk dichterbij. Er wordt hard gewerkt aan een brochure, we zijn al een beetje actief op Facebook en uiteraard is ook de verbouwing van het pand de Schutse in volle gang momenteel.

Kortom; er wordt een hoop werk verzet om begin 2017 een geweldige eerste ZorgButler te kunnen openen. En met zo'n bruisend stel dames erbij gaat dat helemaal goedkomen!

Onderburen van De ZorgButler

Angela en Marieke waren niet de enige die de franchiseovereenkomst ondertekenden. Want op de begane grond van het complex waarin de ZorgButlers van start gaan, zal ook de zorgformule Thomas op Kamers begin 2017 het levenslicht zien.

Daar wonen straks zo'n 15 (jong) volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Ze wonen zelfstandig maar hebben zorgondernemer (of beter gezegd: hospita) Christine Gerlich tot hun beschikking die een oogje in het zeil houdt, en de bewoners ondersteunt waar nodig.