Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Gezocht: 3e ZorgButler (m/v) in Rotterdam

Gezocht: 3e ZorgButler (m/v) in Rotterdam

We zijn er trots op dat we met Marieke en Angela al 2 van de 3 ZorgButlers hebben gevonden. Samen gaan zij de verdiepingen 1 t/m 6 omtoveren tot een mooi thuis voor de toekomstige bewoners. Alleen voor de bovenste 3 verdiepingen zoeken we nog een verpleegkundige die klaar is voor een nieuwe uitdaging! Ben jij dat? Meld je dan zo snel mogelijk aan via deze site!

Een korte beschrijving:

Als ZorgButler organiseer je als zorgondernemer de zorg voor een groep zelfstandig wonende ouderen met een lichte tot matige zorgvraag. Zij wonen in hun eigen appartement en jij faciliteert en levert samen met je team het zorgpakket dat de bewoners zelf samenstelt. Je leidt je eigen zorgonderneming en regelt alles wat daarbij komt kijken.

Een warm nest

Wat voorop staat is dat je ervoor gaat zorgen dat mensen een liefdevol thuis vinden op jouw verdiepingen, waar échte aandacht voor elkaar het uitgangspunt is. Je richt de zorg én de verdiepingen naar eigen inzicht in, maar hebt altijd het welbevinden van de bewoners op de eerste plek staan. Jij bent het vaste aanspreekpunt en bij jou kan iedereen terecht voor alles wat hen bezighoudt. Een warm nest bouw je met elkaar, en dat is precies wat we gaan doen met de ZorgButler.

Aanmelden

Geloof jij net als wij dat de zorg ánders kan? Dan komen we heel graag in contact met je. Laat het ons weten per telefoon (0182-550433), stuur een mailtje naar info@de-zorgbutler.nl of vul het formulier in op de pagina Zorgondernemer worden? Ja!

Ps: Op de foto zie je links Adriaan en rechts Gerard, zorgondernemers van het eerste uur. Of beter gezegd; pioniers! Adriaan als eerste zorgondernemer van de Herbergier in Arnhem, en Gerard van het Thomashuis in Helmond. Zowel de Herbergiers als De Thomashuizen zijn initiatieven van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van De ZorgButler.