Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Vraag hier de brochure aan van ZorgButler Angela

Vraag hier de brochure aan van ZorgButler Angela

Voor ZorgButler Angela Kunne hebben we hele mooie brochures gemaakt. Hierin vertelt ze onder meer hoe zij zich het leven in haar ZorgButler voorstelt: U zorg bieden waar nodig, maar ook 'even met u bijpraten en luisteren naar wat u bezighoudt'.

In haar brochure staat alles wat u moet weten over De ZorgButler. Maar een extra mooi onderdeel is de uitgebreide tekst waarin Angela Kunne zich persoonlijk aan de lezer voorstelt. Want uiteindelijk is zij straks degene die verantwoordelijk is voor de bewoners op haar 3 etages. Met haar maakt u de afspraken omtrent de zorg, en zij gaat zich onvoorwaardelijk inzetten voor ieders welzijn. Zij maakt de verdiepingen 1, 2 en 3 in Rotterdam Ommoord tot haar eigen unieke ZorgButler.

Zorgen zoals het bedoeld is

Wat voor Angela heel belangrijk is, is het écht contact maken met haar gasten en zorg leveren zoals zorg bedoeld is. Dus geen briefjes aan de deur met 'dinsdag douche dag' en allemaal ingewikkelde protocollen en pakketten van eisen. Liever gewoon door echt aandacht aan iemand te besteden, ontdekken wat diegene nodig heeft. Voor haar toekomstige personeel heeft ze dan ook alvast één goede tip: Laat alles los en leer opnieuw zorgen. 

Angela heeft de zorg met pijn in het hart zien veranderen in haar jarenlange ervaring, maar is zelf nooit vergeten waar het haar altijd om te doen is geweest. Want in welke hoedanigheid zij ook actief was (afdelingshoofd, locatiemanager), etc), ze bleef altijd dichtbij de mensen om wie het draaide. "Mijn handen bleven regelmatig aan het bed, en ik deed niets liever dan aanschuiven bij bewoners aan de koffietafel", zo vertelt ze.

Vraag de brochure aan

Lees dit en nog veel meer in haar brochure. Vraag 'm aan via de contactgegevens onderaan deze pagina, of bel/mail direct:

Mail: angela.kunne@de-zorgbutler.nl

Tel: 06-22546435