Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Maak kennis met ZorgButler Ulrike van Tilburg

Maak kennis met ZorgButler Ulrike van Tilburg

We zijn er ontzettend trots op haar aan u voor te mogen stellen: Ulrike van Tilburg. Oftewel; de ZorgButler die op de verdiepingen 7, 8 en 9 aan de Cordell Hullplaats 22 in Rotterdam van start gaat, en de bewoners hier een warm thuis gaat bieden. 

Vanaf vandaag kunt u kennis maken met Ulrike op haar eigen pagina op deze website. Met een mooie persoonlijke tekst stelt zij zich aan u voor. Wilt u meer van haar weten? Vraag dan haar brochure aan via de gegevens onderaan haar website, en u krijgt zo spoedig mogelijk een exemplaar thuisgestuurd! 

In de brochure staat niet alle algemene informatie over De ZorgButler, maar ook een uitgebreide tekst waarin Ulrike zich persoonlijk aan de lezer voorstelt. Want uiteindelijk is zij straks degene die verantwoordelijk is voor u als bewoner op één van haar 3 etages. Met haar maakt u de afspraken omtrent de benodigde zorg, en zij gaat zich onvoorwaardelijk inzetten voor ieders welzijn. Zij maakt de verdiepingen 7, 8 en 9 in Rotterdam Ommoord tot haar eigen unieke ZorgButler.

Vraag de brochure aan

Lees dit en nog veel meer (over o.a. de appartementen) in haar brochure. Vraag 'm aan via de onderstaande contactgegevens

Mail: ulrike.vantilburg@de-zorgbutler.nl 

Tel: 06 33 58 63 76

Modelwoningen klaar

Uiteraard bent u ook van harte welkom om vanaf dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december (steeds van 13.00 tot 16.00 uur) persoonlijk kennis te maken tijdens de Open Dagen op de zevende verdieping van de flat waarin de drie eerste ZorgButlers van Nederland gevestigd zijn. We hebben daar alvast twee woningen volledig ingericht zodat u een mooi beeld krijgt van de appartementen. Lees er hier meer over, en dan graag tot snel!