Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Jij een ZorgButler? Ontdek het op 30 maart a.s.!

Jij een ZorgButler? Ontdek het op 30 maart a.s.!

Ben jij BIG-geregistreerd, heb je een groot zorghart en wil jij het roer eens helemaal omgooien? Verlang je ernaar zorg te bieden zoals het bedoeld is, en schuilt er een gepassioneerde ondernemer in jou die niets liever wil dan ouderen met een lichte zorgvraag een warm, gezellig en liefdevol thuis bieden? 

Misschien ben jij dan wel de ZorgButler die wij zoeken voor onze vestiging in Rotterdam én locaties in de toekomst! 

Informatiemiddag op 30 maart in Gouda

Tijdens onze informatiemiddag op 30 maart 2017 vertellen we je alles over De ZorgButler. Maak kennis met onze visie op het ondersteunen van zelfstandige ouderen met een lichte zorgvraag, en laat je voorlichten over hoe wij willen werken aan de zorg van morgen. Het is bij uitstek het moment om te ontdekken of er een zorgondernemer in jou schuilt, en of het iets voor je is!

ZorgButler aanwezig

Naast dat wij je uitgebreid willen vertellen over onze ambitie om liefde en aandacht weer hét uitgangspunt van goede zorg te maken, is ook Angela Kunne van de partij om haar keuze toe lichten om aan de slag te gaan als één van de eerste ZorgButlers van Nederland. Een heuse pionier dus die staat te trappelen om jou te ontmoeten als haar collega-ZorgButler!

Kortom; een inspirerende middag wacht op jou. We ontmoeten je graag!

Laat even weten of je van de partij bent via info@de-zorgbutler.nl 

Tot de 30e!

Ps: Weet jij nu al zeker dat jij onze nieuwe ZorgButler bent? Dan horen we graag van je via dit aanmeldformulier!