Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Officiële oplevering De ZorgButler een feit!

Een historisch moment in Rotterdam op vrijdag 31 maart; de officiële sleuteloverdracht van De ZorgButler (en Thomas op Kamers)! Na 2 jaar hard zwoegen werd met trots een toost uitgebracht op de oplevering van het pand door woningcorporatie SOR en ontwikkelaar van De ZorgButler, De Drie Notenboomen.

Zowel Woningcorporatie SOR en De Drie Notenboomen waren met vele medewerkers aanwezig om de oplevering te vieren in de prachtige entreehal van De ZorgButler. Door beide bedrijven werden mooie woorden uitgesproken over de samenwerking tot nu toe, en is er tevens een groot vertrouwen in de periode die voor ons ligt.

Uiteraard waren ook ZorgButlers Angela Kunne en Ulrike van Tilburg aanwezig om de sleutels in ontvangst te nemen en het glas te heffen, en waren ook de harde werkers van bouwbedrijf De Vries & Verburg van de partij. Mannen die bijzonder mooi werk geleverd hebben, zoveel is wel duidelijk wanneer je een rondje door het pand loopt!

Het feest van afgelopen vrijdag maakt dat we nu nóg meer zin hebben in de start van De ZorgButler; een plek waar we een fijn thuis mogen bieden aan zelfstandige ouderen met een lichte zorgbehoefte. De deuren openen begin april en diezelfde maand zullen de eerste bewoners hun appartement betrekken. Medio juni volgt de officiële opening.