Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Er is nog plek in De ZorgButler!

Er is nog plek in De ZorgButler!

Langzaam maar zeker vinden steeds meer mensen hun weg naar een appartement in één van onze 3 ZorgButlers. Er bereiken ons mooie verhalen van mensen die er met plezier wonen, zoals te lezen op deze site onder het kopje Wonen > Persoonlijke Verhalen. Bent u ook geïnteresseerd om in De ZorgButler te wonen? Neem dan contact op met Els, Angela of Ulrike.

Lees hier een aantal persoonlijke verhalen.

Ontdek vandaag nog of er plek is bij één van onze 3 Rotterdamse ZorgButlers, gevestigd in het Pietje Bell Huis (Cordell Hullplaats 22) in de wijk Ommoord. Bekijk hieronder even de websites en neem geheel vrijlblijvend contact op. Zowel Els, Ulrike als Angela staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bent u geinteresseerd in wonen bij ZorgButler Els Sneep (klik op de naam om naar haar website te gaan)? Bel dan 06-23800367 of mail naar els.sneep@de-zorgbutler.nl. Els hoort graag van u want zij heeft nog een aantal appartementen vrij.

Wilt u wonen bij ZorgButler Ulrike van Tilburg? Ook zij komt graag in contact met u als geinteresseerde en staat u graag te woord. Bel 06 33 58 63 76 of mail naar ulrike.vantilburg@de-zorgbutler.nl

Komt u graag in contact met ZorgButler Angela Kunne? Neem dan contact op via 06-22546435 of angela.kunne@de-zorgbutler.nl