Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Samen smaakt de koffie het lekkerst

Sinds de start van de ZorgButler in april 2017 is het een vertrouwd beeld elke morgen; ouderen die elkaar ontmoeten in de gemeenschappelijke huiskamer op elke verdieping. Want samen smaakt de koffie toch het lekkerst.

Elke verdieping van De ZorgButler beschikt over zo'n huiskamer. Het is een gezellige omgeving waar bewoners elkaar ontmoeten, samen koffiedrinken, de krant lezen of een spel spelen. Het kan allemaal. Of met elkaar koken zoals een aantal keren per week. 

(Foto: Het dagelijkse kopje koffie in één van de 3 ZorgButlers in het Pietje Bell Huis)

Want ondanks het feit dat iedere bewoner over een eigen appartement beschikt dat van alle gemakken (zoals een prachtige keuken) is voorzien, bieden we onze bewoners juist ook graag de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. En juist dat is hetgeen waar velen behoefte aan hebben.

Want sla de kranten er maar op na; eenzaamheid is en blijft een groot probleem onder alleenstaande ouderen met een lichte zorgbehoefte. We zijn er dan ook trots op dat we met onze 3 ZorgButler (ZorgButler ElsZorgButler Ulrike en ZorgButler Angela) iets aan dit probleem kunnen doen. Door er simpelweg voor de mensen te zijn, aandacht aan elkaar te geven en het ontmoeten te stimuleren. En goede zorg te leveren uiteraard.

(Foto: Een potje sjoelen voor gevorderden in De ZorgButler)

Komt u bij ons wonen?

Onze 3 ZorgButlers in Rotterdam, gevestigd in het Pietje Bell Huis in de wijk Ommoord, zijn al enige maanden open, en het goede nieuws is dat er voor geinteresseerden nog een aantal appartementen te vergeven zijn. Schroom dus niet om even contact op te nemen met onze ZorgButlers, want ze komen dolgraag in contact met u!