Zorgbutler Rotterdam-Ommoord

  • Appartement

De drie Zorgbutlers zijn verdeeld over negen verdiepingen in het appartementencomplex in Rotterdam-Ommoord.  Zorgondernemer Angela Kunne heeft tijdelijk de etages 7, 8 en 9 onder haar hoede. Deze vestiging is dus beschikbaar voor overname door een nieuwe zorgondernemer. 

De Zorgbutler is een woonvoorziening voor ongeveer 40 zelfstandig wonende ouderen met een lichte tot middelmatige zorgvraag. Bewoners hebben binnen De Zorgbutler hun eigen appartement dat van alle gemakken is voorzien. De zorg is er altijd binnen handbereik en wordt georganiseerd en gefaciliteerd door een enthousiaste zorgondernemer en zijn/haar team.

Pand & ligging

Deze vestiging heeft 37 appartementen waaronder 2 penthouses. De bovenste etages hebben meer tweekamerwoningen dan de andere etages. Daarnaast is er op de negende etage aan weerszijden een klein dakterras.  Elke verdieping heeft een gemeenschappelijk woonkamer. 

Ommoord is een wijk in het noordwesten van het Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander. Qua oppervlakte en inwonersaantal behoort Ommoord tot een van de grootste wijken van Rotterdam.

Zorgondernemerschap

Ondernemen in de zorg is niet de standaard. Toch geloven wij heilig in de kracht ervan, en zorgen we ervoor dat bevlogen professionals maximaal ondersteund worden om het heft in eigen handen te nemen en een eigen zorgonderneming te runnen.

Wat dat bij de Zorgbutler juist inhoudt, hoe dat gebeurt, en of het iets voor jou is, dat ontdek je hier.

 

Huidige ondernemer: Angela Kunne
Geopend sinds: 2017
Aantal bewoners: 40
Team: 10 

Bezoek een infomiddag

Benieuwd naar wat het ondernemerschap bij de Zorgbutler inhoudt? Regelmatig vertellen we hierover tijdens een infomiddag. Voel je vrij om aan te haken!