Hoe ziet het selectietraject eruit?

Als je geïnteresseerd bent in het ondernemerschap bij de ZorgButler willen we je natuurlijk graag leren kennen. Onze sollicitatieprocedure van ongeveer 8 weken bestaat uit een aantal heldere stappen. Elk stap heeft hetzelfde doel: pas jij bij de ZorgButler en past de ZorgButler bij jou?​

Selectietraject ZorgButler

Tijdens verschillende selectiegesprekken wordt vanuit verschillende invalshoeken besproken of het zorgondernemerschap iets voor jou is. Daarnaast kan je ook een financiële doorlichting in de Quick Scan verwachten. Je gaat immers als ondernemer aan de slag, wat een zekere investering vergt. Ten slotte wordt het ondernemerschap in jou getoetst met een ZorgButler-assessment, de zogeheten Franchisescan. Deze brengt jouw skills en groeimogelijkheden in kaart.

Klaargestoomd voor het ondernemerschap

Wanneer je het selectietraject succesvol hebt doorlopen, volgt een nieuwe fase. Je krijgt een coach, opleiding en diverse tools aangereikt voor het runnen van je eigen ZorgButler. Met deze ondersteuning word je als zorgprofessional klaargestoomd en getransformeerd tot zorgondernemer.

COVID-19 en solliciteren bij de ZorgButler

Mocht de Covid-19 situatie het toelaten, dan zal het eerste gesprek bij ons op kantoor in Amsterdam plaatsvinden. Wanneer het gesprek bij ons op kantoor is, volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM. Voel je toch niet prettig bij fysiek contact. Dan kunnen we het gesprek omzetten naar een digitale afspraak waarbij we gebruik maken van Teams of Zoom. ​

Ben je op zoek naar meer informatie? Klik rechts en meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst. Of neem vrijblijvend contact met ons op via werving@dedrienotenboomen.nl.