Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

De Drie Notenboomen; persoonlijker, beter én goedkoper

De ZorgButler is het idee van de mensen die ook achter de kleinschalige zorgformules Thomashuis en Herbergier zitten: het bedrijf De Drie Notenboomen (DDN). DDN is een franchiseorganisatie in de zorg en ontwikkelt kleinschalige woonvoorzieningen voor verschillende doelgroepen. In elke formule zijn zelfstandige zorgondernemers verantwoordelijk voor het runnen van de huizen en de zorg voor de bewoners. Dit leidt tot een zo persoonlijk mogelijke benadering en een zo klein mogelijke focus op bureaucratisch verplichtingen. DDN ondersteunt en faciliteert zorgondernemers met verschillende zaken zoals opleiding, boekhouding, marketing of kwaliteitsbewaking. Zo kunnen zorgondernemers zich maximaal over hun bewoners ontfermen. 

Thomashuis

Een Thomashuis is een kleinschalige woonvoorziening waar 8 á 9 mensen met een verstandelijke beperking samenwonen met de mensen die voor ze zorgen. Het huis functioneert haast als een groot gezin. De formule telt in Nederland bijna 120 Thomashuizen waar rond de 1000 bewoners een warm thuis mogen vinden.

Bekijk hier de website van de Thomashuizen.

Herbergier

Naast een warm thuis voor mensen met een verstandelijke beperking, bieden we ook een liefdevol onderkomen aan ouderen met geheugenproblemen; de Herbergier. Het uitgangspunt is hetzelfde als bij de Thomashuizen dat de zorgondernemers inwonend zijn. Nederland telt sinds 2007 meer dan 40 Herbergiers. In elke Herbergier wonen 15 á 16 ouderen met geheugenproblemen (zoals dementie).

Bekijk hier de website van de Herbergier.