Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Nooit te oud om ...

… als zelfstandig mens zo lang mogelijk de regie over het eigen leven te houden. In uw eigen appartement, in een veilige en betaalbare omgeving met 24 uur zorg in de nabijheid. Dat is de ZorgButler. En ik hoop dat u straks zegt: ‘Mijn thuis!’

Ik ben Angela Kunne, inmiddels ruim drie decennia werkzaam in de zorg. Deze uitdaging als zorgondernemer is mijn droom. Waarom? Gewoon, omdat ik ‘de zorg’ nog steeds een geweldig vak vind. Alleen niet meer in de reguliere zorg. Vandaar: tijd voor een nieuw leven als uw ZorgButler!

Warm, prettig en respectvol

Mijn ZorgButler bestaat uit 43 appartementen op de 1e, 2e en 3e etage. Daarnaast heb ik ook sinds juni 2019 de etages 7, 8 en 9 van het Pietje Bell Huis onder mijn hoede. Elke etage heeft een gezellige huiskamer waarin allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Elkaar ontmoeten, gezamenlijk koken of een kaartje leggen. Er is een warme, prettige sfeer en iedereen gaat respectvol met elkaar om en kan het leven leiden zoals zij gewend waren.

U mag er zijn wie u bent en u voelt zich veilig thuis. Op uw eigen manier, in uw eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van uw eigen mogelijkheden. Ik ga er voor zorgen (samen met mijn toekomstige medewerkers) dat dit mogelijk wordt.

Meer over mij

Ik woon samen met mijn 3 katten, Minous, Mees en Nando in een huisje pal aan de Rijn in Nieuwerbrug, en heb een relatie met Piet die u ook regelmatig in de Zorgbutler zult zien (klussen, koken, klaverjassen, etc). Ik ben gek op lezen, kleding maken, handwerken, muziek, kamperen en wandelen maar ik ga ook graag naar de schouwburg voor opera, toneel, musical, enz. 

Maar bovenal kan ik niet wachten u snel te zien in mijn Zorgbutler. Komt u bij mij wonen?

Vul het formulier hieronder in en dan graag tot ziens!

ZorgButler Angela Kunne

Cordell Hullplaats 64, Rotterdam

Mail: angela.kunne@de-zorgbutler.nl

Tel: 06-22546435

 

Aanmeldformulier wonen

Klachtenregeling

Samen met u wil ik goede zorg bieden, in een veilige en prettige omgeving.

Als dat beter kan, dan hoor ik dat heel graag van u. Het kan immers altijd voorkomen dat u niet tevreden bent. Ik hecht enorm veel belang aan open dialoog, dus blijf alstublieft niet met uw vragen zitten. Spreek mij of een medewerker aan, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken

Vindt u dat moeilijk of bent u toch niet tevreden over ons overleg? Neem dan contact op met de onafhankelijke klachtenfunctionaris via zorgbutler@meld-het.nu. Hij/zij zal uw klacht verder opnemen. De onafhankelijke klachtenfunctionaris is onderdeel van de klachtenregeling waarover wij als ZorgButler beschikken. Deze klachtenregeling voldoet aan de vereisten van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).

Complimenten

Bent u tevreden? Dan horen we dat uiteraard ook graag!

Laat het gerust even weten of geef een beoordeling op de Facebookpagina van de ZorgButler.