Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Mogen zijn wie u bent …

… dat is waar het om draait in mijn ZorgButler; een veilige omgeving waar u zelfstandig kunt wonen met de nodige ondersteuning altijd in de buurt. Hier staat respect voor elkaar voorop en kunt u het leven voortzetten zoals u dat zelf wilt. 

Als ZorgButler mag ik u een plek aanbieden waar ik zelf ook zou willen wonen als ik zorg nodig zou hebben. Niet een instelling waar allerlei protocollen en systemen centraal staan, maar een fijn en liefdevol thuis waar het draait om échte betrokkenheid bij elkaar en waar volop mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten. In de gemeenschappelijke huiskamers bijvoorbeeld. 

Ik sta voor contact van mens tot mens in plaats van zorgverlener tot cliënt. Op een plek waar u zich bovendien geborgen mag voelen en waar er 24/7 iemand bereikbaar is. Een prettige gedachte!

Heerlijke omgeving

Mijn ZorgButler is gevestigd op de verdiepingen 4, 5 en 6 in het pand aan de Cordell Hullplaats 22 in Rotterdam Ommoord. Het is hier heerlijk om bijvoorbeeld even te wandelen door de groene omgeving en te genieten van de rust in en om het pand. Ook voor wie graag de drukte van de stad opzoekt is het hier perfect want de metro bevindt zich op loopafstand. Daarnaast heeft de binnenplaats een fijne tuin waar veel bewoners regelmatig even hun benen strekken. Je hebt hier kortom alles in de buurt.

Plezier in het leven

De ZorgButler is voor mij na ruim 25 jaar zorgervaring het antwoord op de vraag ‘wat ik nog het allerliefste wil doen in mijn leven’. Dat is namelijk u leren kennen en bijstaan in het behouden van uw zelfstandigheid én plezier in het leven. U maakt met mij afspraken over de ondersteuning die u daarbij nodig heeft, en ondertussen geniet u op uw eigen manier van het goede leven in de ZorgButler.  

Komt u bij mij wonen?

Als u geïnteresseerd bent in één van mijn mooie appartementen dan hoor ik heel graag van u. Ik kan niet wachten om u te ontmoeten en samen te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vul hieronder even het formulier in en dan spreken we elkaar snel.

Graag tot ziens!

ZorgButler Els Sneep

Cordell Hullplaats 164, Rotterdam

Mail: els.sneep@de-zorgbutler.nl 

Tel:  06-23800367

 

Klachtenregeling

Samen met u wil ik goede zorg bieden, in een veilige en prettige omgeving.

Als dat beter kan, dan hoor ik dat heel graag van u. Het kan immers altijd voorkomen dat u niet tevreden bent. Ik hecht enorm veel belang aan open dialoog, dus blijf alstublieft niet met uw vragen zitten. Spreek mij of een medewerker aan, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken

Vindt u dat moeilijk of bent u toch niet tevreden over ons overleg? Neem dan contact op met de onafhankelijke klachtenfunctionaris via zorgbutler@meld-het.nu. Hij/zij zal uw klacht verder opnemen. De onafhankelijke klachtenfunctionaris is onderdeel van de klachtenregeling waarover wij als ZorgButler beschikken. Deze klachtenregeling voldoet aan de vereisten van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).

Complimenten

Bent u tevreden? Dan horen we dat uiteraard ook graag!

Laat het gerust even weten of geef een beoordeling op de Facebookpagina van de ZorgButler.