Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Wat mooi ...

... om mensen een thuis te kunnen bieden waar ze zich geborgen mogen voelen. Een veilige en warme plek waar ieder mens met liefde en respect behandeld wordt. In mijn ZorgButler kan ik werken vanuit mijn hart, en mijn bewoners helpen zoals ik zelf geholpen zou willen worden.

Eén ding staat vast; hier staan niet de regeltjes en het systeem centraal, maar u als bewoner. En alles wat u nodig heeft. Als ik aan mijn ZorgButler denk, dan denk ik aan dienstbaar zijn en met u meedenken en meevoelen. Natuurlijk woont u hier zelfstandig en doet u nog zoveel mogelijk zelf. Maar op de momenten dat u zorg nodig heeft, dan sta ik u graag bij. 

Eenvoudig, stijlvol en warm

Mijn ZorgButler telt drie etages (7, 8 en 9) waar iedereen zich meer dan thuis zal voelen. Rustig en eenvoudig, en stijlvol en warm aangekleed. Met volop ruimte om elkaar te ontmoeten. Op elke verdieping is een gemeenschappelijke huiskamer voor wie het gezellig vindt om bij elkaar te zijn. Samen koken, een kaartje leggen of een drankje nuttigen; we maken er iets moois van, daar ben ik van overtuigd.

Doen wat ik het liefste doe

Belangrijk vind ik het dat u het hier naar u zin heeft en zich thuis voelt, want uw welzijn is mijn hoogste prioriteit. Ik heb de zorg van vele kanten mogen zien, en in mijn ZorgButler ga ik dan ook zeker zelf meehelpen in de zorg. Niet alleen mijn team aansturen, het werk organiseren en uw vaste aanspreekpunt zijn, maar ook doen wat ik het liefste doe.

Ik kan kortom nauwelijks wachten om er samen met mijn team voor u te mogen zijn wanneer het nodig is. Want daar gaat het om in mijn ZorgButler.

Komt u bij mij wonen?

Spreekt mijn ZorgButler u aan, en wilt u graag ontdekken of het de plek is die u zoekt? Schroom dan niet om mij even te bellen of te mailen. Dan stuur ik u gelijk even mijn brochure op.

Heeft u de keuze al gemaakt en wilt u bij mij komen wonen? Vul dan onderstaand formulier in, en dan hopelijk tot snel!

ZorgButler Ulrike van Tilburg

Cordell Hullplaats 284, Rotterdam

Mail: ulrike.vantilburg@de-zorgbutler.nl

Tel: 06 33 58 63 76

 

Klachtenregeling

Samen met u wil ik goede zorg bieden, in een veilige en prettige omgeving.

Als dat beter kan, dan hoor ik dat heel graag van u. Het kan immers altijd voorkomen dat u niet tevreden bent. Ik hecht enorm veel belang aan open dialoog, dus blijf alstublieft niet met uw vragen zitten. Spreek mij of een medewerker aan, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken

Vindt u dat moeilijk of bent u toch niet tevreden over ons overleg? Neem dan contact op met de onafhankelijke klachtenfunctionaris via zorgbutler@meld-het.nu. Hij/zij zal uw klacht verder opnemen. De onafhankelijke klachtenfunctionaris is onderdeel van de klachtenregeling waarover wij als ZorgButler beschikken. Deze klachtenregeling voldoet aan de vereisten van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).

Complimenten

Bent u tevreden? Dan horen we dat uiteraard ook graag!

Laat het gerust even weten of geef een beoordeling op de Facebookpagina van de ZorgButler.

 

Tweets