Komt u onze modelwoningen bekijken? De Zorgbutler

Uw nieuwe thuis

Misschien vraagt u zich af of De ZorgButler iets voor u is? Bij twijfel hebben we alvast één gouden tip: Ga snel naar de locatiepagina van ZorgButler Els Sneep of ZorgButler Angela, neem contact op en vraag of u bij éen van hen aan het juiste adres bent.

Hier zetten we alvast een paar dingen op een rij die belangrijk zijn om te weten.

Om bij De ZorgButler te kunnen wonen:

  • Heeft een lichte tot middelmatige zorgvraag
  • Bent u zelfstandig (zelf koken, etc)
  • Komt u in aanmerking voor een persoonsgebonden budget

En niet te vergeten: De ZorgButler heeft ook appartementen voor 2 personen.

Tijd voor een nieuwe plek waar u zich fijn voelt?

Woont u in uw eigen huis maar mist u een stukje gezelligheid? Wilt u dolgraag zelfstandig blijven wonen maar ervaart u momenteel de nodige eenzaamheid en/of onveiligheid? Krijgt u thuiszorg, maar heeft u deze liever altijd in de buurt? Thuiszorg die bovendien geleverd wordt door mensen die écht de tijd voor u kunnen nemen waar nodig? Dan is de kans groot dat De ZorgButler perfect voor u is!

Eigen appartement

Binnen De ZorgButler krijgt u een eigen appartement dat volledig naar wens wordt ingericht en van alle gemakken is voorzien. U woont er zelfstandig en zet het leven voort zoals u dat gewend was. Maar dan in een omgeving waar de hoognodige zorg altijd dichtbij is.

Bovendien bent u niet alleen, en zal er volop gelegenheid zijn elkaar te ontmoeten in de gemeenschappelijke woonkamer. Even een kaartje leggen, een krantje lezen of samen koken en de vaat doen. Ongetwijfeld gaat er ook van alles georganiseerd worden waaraan u (als u dat wilt) kunt deelnemen. Kortom; de mogelijkheden zijn legio.

Afspraak = afspraak

Zodra u zich aanmeldt voor een appartement in De ZorgButler gaat u uitgebreid kennis maken met de zorgondernemer van uw keuze. Met hem/haar maakt u o.a. alle afspraken omtrent de benodigde zorg; afspraken die worden gemaakt om te worden nagekomen.

Naast de zorgondernemer die het vaste aanspreekpunt wordt, beschikt hij/zij ook over een team professionals. Een team dat gaat helpen bij het leveren van de overeengekomen zorg en het creeren van een fijne omgeving.

 

Lees hier alles over de essentie van het wonen en de zorg bij de ZorgButler.